Ce este SimpluSPV

SimpluSPV este o aplicație online inovativă, concepută pentru a simplifica gestionarea facturilor și notificărilor electronice pentru companii. Cu ajutorul SimpluSPV, utilizatorii pot trimite și descărca facturile firmei în și din platforma eFactura, asigurând astfel o arhivare eficientă și sigură a documentelor financiare.

SimpluSPV nu este un alt program de facturare. Este o aplicatie online gandita de la inceput pentru interconectarea usoara cu spatiul privat virtual al firmei. Poate descarca facturi trimise atat prin SimpluSPV cat si trimise prin alte programe. Practic este o oglinda a tot ceea ce exista in SPV pana la acest moment dar iti permite sa cauti in arhiva si sa regasesti facturi mai vechi de 60 de zile(*).

Funcționalități Cheie

  • Gestionare Facturi: Trimitere și Descărcare: Permite trimiterea și descărcarea rapidă a facturilor în format electronic prin eFactura.
  • Arhivare și Căutare: Păstrează arhive detaliate și facilitează căutările rapide pentru a regăsi oricând o factură din trecut.
  • Alertă Zilnică:Notificări: Utilizatorii primesc alerte zilnice cu lista facturilor primite în ziua precedentă, asigurându-se astfel că nici o factură nu trece neobservată.
  • Note Interne: Anexe Facturi: Permite adăugarea de note interne pe fiecare factură pentru a indica un centru de cost sau pentru a furniza orice informație utilă contabilului responsabil cu înregistrarea facturii.
  • Export Date: Format CSV: Utilizatorii pot descărca listele de facturi în format CSV pentru a realiza rapoarte personalizate și pentru o analiză detaliată.
  • eTransport:
  • Notificări: Include un modul dedicat trimiterii notificărilor în sistemul eTransport, asigurându-se astfel că toate cerințele legale sunt respectate.

Interfață Multilingvă

SimpluSPV oferă o interfață prietenoasă, disponibilă în limbile română, engleză și germană, facilitând utilizarea pentru un public divers.

Personalizare și Consultanță

Unul dintre punctele forte ale SimpluSPV este flexibilitatea sa. Nu este un produs de serie care acoperă doar 90% din nevoile utilizatorilor, ci se adaptează constant cerințelor specifice ale fiecărui client, similar unui costum făcut pe comandă.

În plus, fiecare pachet de servicii vine cu o oră de consultanță pe lună inclusă, asigurând astfel suportul necesar pentru adaptarea continuă și optimizarea utilizării aplicației.

SimpluSPV este soluția ideală pentru companiile care doresc să-și eficientizeze procesul de gestionare a facturilor și notificărilor electronice, oferind funcționalități avansate, personalizare și suport constant, toate într-o interfață intuitivă și accesibilă.